Sloboda sigurna u Mrkonjić Gradu protiv Šamčana

Prva liga RS

Sloboda sigurna u Mrkonjić Gradu protiv Šamčana

D. Vejo

Ekipa Slobode iz Mrkonjić Grada slavila je danas na svom terenu u okviru 10. kola Prve lige Republike Srpske protiv gostiju iz Šamca, rezultatom 2:0 (2:0)

Domaćin je sjajno počeo utakmicu. Igrao se prvi minut, a Mihajlo Savanović trese mrežu gostiju. Nakon gola, Mrkonjićani su nastavili s napadima, koji su urodili plodom u 41. minuti susreta kada je ponovo siguran Savanović, a već tada je Borac bio na koljenima.

U drugom poluvremenu, Sloboda je nastavila u istom ritmu ali se rezultat nije mijenjao. Na kraju, vrlo važna tri boda za domaćina.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi