Sloboda slavila u Mrkonjić Gradu

Prva liga RS

Sloboda slavila u Mrkonjić Gradu

U posljednjem susretu 11. kola Prve fudbalske lige Repubike Srpske, Sloboda je u Mrkonjić Gradu sa 1:0 bila bolja od Mladosti.

U posljednjem susretu 11. kola Prve lige Republike Srpske, Sloboda iz Mrkonjić Grada je na svom terenu došla do minimalne pobjede nad Mladosti.

Bila je ovo peta ovosezonska pobjeda Slobode, s kojom je ekipa iz Mrkonjić Grada ostala na sedmoj poziciji na tabeli, dok je Mladost pala na četvrtu poziciju.

U narednom, 12. kolu u takmičenju u okviru Prve lige Republike Srpske, Sloboda gostuje lideru u Modriči, dok Mladost dočekuje zvorničku Drinu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti