Sloboda teškom mukom savladala Krupu na Tušnju

23.kolo Premijer lige BiH za juniore

Sloboda teškom mukom savladala Krupu na Tušnju

Emir Dindić, foto: Emir Dindić

U okviru 23.kola Premijer lige Bosne i Hercegovine za juniore na Tušnju su se sastale domaće ekipe Slobode i gosti ekipa Krupa na Vrbasu. U jednom teškom susretu slavili su domaći rezultatom 1:0(0:0). 

U prvom poluvremenu nismo vidjeli pretjerano zanimljivu fudbalsku predstavu, bez izrazitih šansi s obije strane, pa je nakon 45.minuta rezultat glasio 0:0.

U nastavku nešto bolja igra domaćeg tima koja je krunisana golom u 64.minuti Armina Hodžića. Gosti iz Krupe krenuli su po poravnanje nakon primljenog gola, međutim u svojim namjerama nisu uspjeli, pa su tako teškom mukom tri boda ostala na Tušnju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti