Jahić: Ovi rezultati nas ne trebaju zavarati, pripreme su jedno, a prvenstvo nešto drugo

Trener Slobode nakon pobjede u pripremnom meču

Jahić: Ovi rezultati nas ne trebaju zavarati, pripreme su jedno, a prvenstvo nešto drugo

E. Čaušević

Fudbaleri Slobode jučer su u pripremnoj utakmici pobijedili Velež sa 1:0.

Tuzlanski klub drugi dio priprema odrađuje na Kupresu, a jučer su iskoristili priliku da odigraju novu prijateljsku utakmicu.

Protivnik Slobode bio je Velež koji se također priprema na Kupresu, a na kraju Tuzlaci su uspjeli da pobijede sa 1:0 golom kojeg je postigao novi napadač Nikola Komazec.

Nakon utakmice izjavu je dao i trener tuzlanske ekipe Adnan Jahić koji je govorio o meču protiv Rođenih.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Imamo dobre uslove ovdje, malo smo kasnili s početkom priprema, ali smo ovdje napravili finalni dio. Momci stvarno dobro treniraju, igrači koji pristižu dobro se uklapaju. Imamo radnu svlačionicu, momci dobro rade i treniraju", rekao je Jahić i dodao.

"Danas smo pobijedili Velež, ali ovi rezultati nas ne trebaju zavarati. Pripreme su jedno, a kada počne prvenstvo onda je to nešto drugo. Imamo mlad i poletan tim, nama preostaje da radimo i spremamo i nadam se najboljem".

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

mirza24
hahahahahaha moja draga i voljena Slobodo
4 1
Adnan tz
Tako je spusti ih na zemlju.
4 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi