Sloboda želi i Aganovića i Nikolića
Sakib Malkočević, trener Slobode

Uz evetualno dovođenje Osmanagića

Sloboda želi i Aganovića i Nikolića

Fudbalski klub Sloboda u zimskoj pauzi želi angažovati Admira Aganovića, Amera Osmanagića i Stanišu Nikolića, potvrdio je Sakib Malkočević, šef stručnog štaba tuzlanskog premijerligaša.

Malkočević ja sačinio i transfer listu, pa u nastavku sezone neće računati na šest dosadašnjih prvotimaca.

„Slobodni igrači su Dragan Maksimović, Admir Brđanović, Ildin Totić, Adnan Smajlović i Mirza Čejvanović. Oni trebaju potražiti druge klubove. Samira Kuduzovića u nastavku sezone posudićemo Budućnosti iz Banovića ili Radničkom iz Lukavca. Uglavnom, želimo ojačati tim i na proljeće se boriti za izlazak u Evropu“, rekao je Malkočević.

Slobodu bi, po svemu sudeći, u zimskoj pauzi mogli napusiti Elmir Kuduzović i Kenan Čejvanović za čije su usluge zainteresovani određeni klubovi iz zapadne Evrope, ali i Hrvatske.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.