Šta će biti sa Slobodanom Milanovićem? Hoće li ostati u Sarajevu ili slijedi nova posudba?

Napustio Olimpik, želi ga Krupa?

Šta će biti sa Slobodanom Milanovićem? Hoće li ostati u Sarajevu ili slijedi nova posudba? · Saznajemo

A. Beganović

Slobodan Milanović u drugom dijelu sezone neće nastupati za Olimpik u koji je stigao kao posuđen igrač iz Sarajeva.

Slobodan Milanović je u Sarajevo stigao početkom prošle sezone iz Krupe. Očekivalo se da opravda eiptet pojačanja, no to se nije dogodilo.

Za Sarajevo je u sezoni 2019/2020 odigrao 17 utakmica i pritom je postigao samo jedan pogodak kojem je dodao i jednu asistenciju.

Na početku aktuelne sezone iz bordo tabora odlučili su ga posuditi Olimpiku, no ni u mlađem sarajevskom premijerligašu nije se nametnuo, odnosno nije pružio ono što se od njega očekivalo.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U 11 odigranih utakmica imao je učinak od po jednog pogodka i asistencije, a kako SportSport.ba neslužbeno saznaje, u nastavku sezone neće nastaviti svoju avanturu u redovima Olimpika.

Da li će ga Sarajevo ponovo posuditi, ili će ga Vinko Marinović ostaviti na pripremama kako bi se pokušao nametnuti, u ovom trenutku nije poznato, no neslužbeno saznajemo da bi ga njegov bivši klub Krupa rado vidio u svojim redovima.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

BordoBijeli
Treba ga ostaviti obavezno,dobar je on igrac samo treba mu dati priliku.Bit ce nam od dobre pomoci,pogotovo ako sad ode Tatar.Nismo ga valjda platili 100 hiljada Krupi samo da bi ga slali na posudbe?
5 0
Zamfir19_46
Dobar igrac, ali nikad se nije snasao u Sarajevu.
4 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi