Starčević: "Lutali" smo u prvom, u drugom smo pokazali kvalitet

Selektor U21 reprezentacije

Starčević: "Lutali" smo u prvom, u drugom smo pokazali kvalitet

E. Škorić

Mlada bh. reprezentacija danas je u Podgorici na startu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo remizirala s Crnom Gorom (2:2).

Bh. reprezentativci vodili su dva puta, ali na kraju su osvojili bod. Selektor Slobodan Starčević nije nezadovoljan.

„Može se reći da nam je prerano došla takmičarska utakmica. To se naročito vidjelo u prvom poluvremenu gdje smo dosta „lutali“. Izmjenama smo uspjeli da promijenimo neke stvari i pokažemo da ipak imamo kvalitet. Na osnovu toga smatram da možemo biti optimistični glede budućnosti. Imamo sad dovoljno vremena da proširimo selekciju i adekvatno se spremimo za ostale protivnike u našoj grupi".

Zmajići će tek u septembru nastaviti kvalifikacije domaćom utakmicom protiv Irske.

Top Komentari

Tas14
Ubleho jedna, nama su momci ekstremno talentovani ti ih ne znaš vodit na pravi način. Bolje Husrefa angažirati da paralelno vodi zmajiće i Tuzlu
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi