Milanović pred Tuzla City: "Želimo da im se revanširamo za poraz na Tušnju"

Kapiten Sloge pred novu domaću utakmicu

Milanović pred Tuzla City: "Želimo da im se revanširamo za poraz na Tušnju"

E. Oštraković

Fudbaleri Sloge iz Doboja koji ove sezone igraju zaista sjajan fudbal na domaćem terenu će dočekati ekipu Tuzla Cityja.

Sloga, od koje to niko nije očekivao, umiješala se u borbu za treće mjesto i mjesto koje vodi u evropsko takmičenje.

Samo jedan bod im bježi ekipa Veleža, a ko zna možda će i četvrto mjesto na kraju sezone biti dovoljno za izlazak na evropsku scenu.

Ovu utakmicu ispred domaćeg tima najavio je kapiten Sloge Milan Milanović.

"Sutrašnjom utakmicom otvaramo treći krug prvenstva. Dobra su ekipa, pogotovo u fazi napada. Imaju jako brze igrače. U prvom krugu smo izgubili 3:0 na Tušnju i mislim da gore nismo bili na adekvatnom nivou.

Sada smo u dobroj formi i na domaćem i na gostujućem terenu. Iza nas je zahtjevna utakmica protiv Posušja u Kupu. Neće biti lako protiv Tuzla Cityja, ali želimo da im se revanširamo za poraz", rekao je Milanović.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjetimo, Sloga predvođena Vladom Jadogićem je najveće iznenađenje ove sezone jer se bori za mjesto koje vodi na evropsku scenu.

Trenutno im ide dobro, ali jasno je da do kraja ima još kompletan treći krug prvenstva.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi