Sloga dovela iskusnog napadača: Nikolić dogovorio saradnju

Sloga dovela iskusnog napadača: Nikolić dogovorio saradnju

S. Mlaćo

OFK Sloga Gornje Crnjelovo jučer je remizirala u prijateljskom duelu protiv Podrinja iz Janje (1:1), također člana Prve lige Republike Srpske.

OFK Sloga Crnjelovo jučer je remizirala protiv Podrinja iz Janje (1:1), tkaođer člana Prve lige Republike Srpske.

Uoči ovog meča Sloga je dovela veliko pojačanje za novu sezonu. Naime, redove ovog kluba pojačao je iskusni napadač Baćo Nikolić (32) koji iza sebe ima inostranstvo iskustvo.

Nastupao je Sutjesku iz Nikšića, Petrovac, Lovćen sa Cetinja, Grbalj, Mornar, Iskru, Borac iz Čačka, Mladost iz Velike Obarske, Flamurtari Vlorë i Sheriff Tiraspol. Ima vrijedno iskustvo igranja u evropskim takmičenjima.

"Kao prvo, želim da kažem da mi je velika čast da igram za klub koji vodi čovjek kakav je Zlatko Krbanjević. Način na koji sam se sa njim dogovorio i kako mi se on predstavio kao čovjek, ali i kao predsjednik kluba, ja do sada nisam doživio. A igrao sam u ozbiljnim klubovima u regionu i u inostranstvu. Raduju me visoke ambicije i daću sve od sebe da budem dio jedne ekipe koja će se, nadam se, upisati u istoriju. Već znam kako funkcionišu stvari u klubu i biće mi zadovoljstvo biti dio jedne takve sredine", kazao je Nikolić za službenu facebook stranicu ovog kluba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi