Sloga nove bodove traži protiv Slavije

Dobojlije optimisti

Sloga nove bodove traži protiv Slavije

D. Vejo

Fudbaleri Sloge iz Doboja seriju dobrih rezultata pokušaće da nastave i ovog vikenda, a kada im u okviru sedmog kola play-outa u goste dolazi ekipa Slavije iz Istočnog Sarajeva.

Dobojlije su u šest odigranih kola do sada, ostvarili čak pet pobjeda i jedan poraz i to onaj minimalni od Slobode iz Mrkonjić Grada (1:0) što im daje za pravo da se nadaju bodovima u narednom susretu.

Šef struke domaćeg sastava na ovoj utakmici smatra da bojazni od negativnog ishoda nema, jer kako kaže, njegovi puleni će dati i posljednji atom snage za nastavak serije.

"Mi želimo nastaviti seriju pozitivnih rezultata. Smatram da to i možemo, jer kompletni dočekujemo Slaviju koja nije niti malo naivna ekipa. Znamo koliko vrijedimo i koliko možemo. Daćemo sve od sebe kako bismo bodove ostavili kod kuće", poručio je strateg Sloge iz Doboja, Mitar Lukić.

Meč između Sloge i Slavije igra se sutra od 17 sati u Doboju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti