Sloga preko Sutjeske do četvrtfinala Kupa

Osmina finala Kupa BiH

Sloga preko Sutjeske do četvrtfinala Kupa

Dobojska Sloga je pobjedom na domaćem terenu nad Sutjeskom iz Foče obezbijedila prolaz u četvrtfinale Kupa BiH. Rezultat u prvom susretu je glasio 1:1, a domaći su u današnjem susretu bili bolji rezultatom 2:0.

Sloga je od samog starta utakmice bila bolji protivnik, a do vodstva je stigla u 34. minuti golom Panića. Na drugi gol se nije dugo čekalo. Samo šest minuta nakon pogotka Panića, sa bijele tačke Lukić je matirao golmana gostiju. Sa tim rezultatom se otišlo na odmor.

 

U drugih 45 minuta, gosti su došli do pogotka. U samom finišu susreta, gosti iz Foče su smanjili na 2:1, ali nisu imali snage da postignu još jedan pogodak koji bi ih odveo u četvrtfinale.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.