Sloga se ne šali: Dvojica sjajnih napadača blizu potpisa
U Simin Hanu se stvara nogometno čudo. Azmir Husić pravi bosanski Manchester City u predgrađu Tuzle

Mahmutović i Poturalić nova pojačanja?

Sloga se ne šali: Dvojica sjajnih napadača blizu potpisa · Saznajemo

M. Šljivak

Sloga iz Simin Hana iznenadila je bh. javnost današnjom ponudom za fudbalera Zrinjskog Marijana Ćavara, ali to nije sve što nam je ovaj tim pripremio u zimskom prelaznom roku, jer bi ekipa iz okoline Tuzle mogla u drugi dio sezone ući jača i za dvojicu sjajnih napadača.

Ponuda od 650.000 eura za bh. prilike je poprilično nevjerovatna, a da prvi čovjek kluba Azmir Husić čini sve kako bi odveo Slogu u Premijer ligi svjedoči činjenica da bi uskoro dres ovog tima mogla obući i dvojica sjajnih napadača.

Pred vratima tima iz Simin Hana nalaze se Aidin Mahmutović, iskusni napadač zeničkog Čelika, te stasiti napadač Bratstva iz Gračanice Husein Poturalić.

Sa obojicom fudbalera obavljeni su razgovori i oni su trenutno veoma blizu dolaska u redove ovog federalnog prvoligaša.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Mahmutović je proteklu polusezonu proveo u redovima zeničkog Čelika gdje je postigao pet golova u 10 utakmica, dok je Poturalić u dresu Bratstva postigao sedam golova u 13 odigranih mečeva.

Prethodno su u Slogu došli Almin Abdihodžić, Adnan Hrelja, Almedin Ziljkić, Salko Jazvin i Aleksandar Milaković.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi