Sloga sutra protiv GOŠK-a, traži se nasljednik Stjepanovića

Federalni prvoligaš u Međugorju

Sloga sutra protiv GOŠK-a, traži se nasljednik Stjepanovića

S. Mlaćo

Fudbaleri Sloge iz Siminog Hana jučer su savladali FK Dubrave sa 3:0, te upisali novu pobjedu u pripremnim mečevima. 

Strijelci za Slogu bili su Radovanović, Omerović i Pantić, a federalni prvoligaš je meč počeo u sastavu: Hamzabegović, Jazvin, Moranjkić, Pantić, Šinik, Vejzović, Musić, Darjan Todorović, Isanović, Radovanović i Ibrahimović. Još su igrali: Ahmetović, Todorović, Habibović, Ramić, Bečić, Mehić.

Već sutra bi ukoliko to vremenske prilike dozvole s obzirom na najavljenu kišu izabranici Nermina Bašića trebali odmjeriti snage sa GOŠK-om, a ovaj klub jučer je napustio iskusni vezista Mladen Stjepanović (34). 

Trener Bašić za SportSport.ba je potvrdio da je klub već u potrazi za njegovim nasljednikom na poziciji zadnjeg veznog, te jednim napadačem s kojim su pregovori u toku. 

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi