Sloga u derbiju protiv Podrinja

1. liga RS

Sloga u derbiju protiv Podrinja

Poslije silnog starta i pobjede u Novom Gradu od 4:1 sastav Podrinja je pokazao da će u ovoj sezoni da igra značajnu ulogu u ligi RS.Pravi test ova ekipa imat će u subotu protiv Sloge u Doboju.

"I protiv Sloge mi ćemo sve učiniti da pobjedimo. Moramo da na pravi način iskoristimo dobru atmosferu poslije pobjede u Novom Gradu – rekao je kapiten Podrinja, Muhamed Jusufović.

I iz tabora Sloge poručuju da ih zanimaju samo tri boda.

"Iz Gacka smo donijeli jedan bod koji će sad u slučaju da pobjedimo Podrinje da dobije na težini. Kalkulacija nema i idemo na pobjedu – kaže kapiten Borislav Lukić.

Parovi 2.kola Prve lige RS: Proleter – Sloboda (MG), Mladost – Rudar (U), Drina(Z) – Borac, Kozara – Napredak, Drine HE – Sloboda, Modriča – Sutjeska, Sloga – Podrinje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.