Jagodić: Treba da nas je sramota; Jusufbegović: Odlazimo sretni
FOTO: E. Oštraković

Reakcije nakon utakmice u Doboju

Jagodić: Treba da nas je sramota; Jusufbegović: Odlazimo sretni

H. Zilić

U 24. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine Velež je upisao vrijedan gostujući trijumf savladavši Slogu u Doboju rezultatom 2:0. Za trijumf Veleža pogađali su Haskić i Lauš.

Mogla je Sloga završnicu učiniti uzbudljivom, ali promašili su penal u 88. minuti.

Nakon meča komentar su dali treneri oba tima, Nedim Jusufbegović i Vlado Jagodić koji je na klupi Sloge zamijenio Zorana Ćurguza, ali nije dobro krenuo.

Jagodić je bio vidno razočaran nakon utakmice.

"Ne znam kako da se izrazim, upropastili smo ambijent i ovo sve koliko se publike okupilo. Najgora stvar za Slogu je što je nastavila onim putem da bude neefikasna, a da ponovo prima golove kakve je primila", rekao je Jagodić i nastavio:

"Mi iz penala nismo postigli gol. Moja je obaveza da čestitam Veležu i kolegi na pobjedi, a da se izvinim svima koji su došli u ime svoje i ekipe, ovo nismo smjeli da dozvolimo. Nisam ovo očekivao."

Oglasi

Sloga mora hitno popraviti igru smatra Jagodić.

"Veliko korak unazad, nastavimo li ovako nećemo ništa napraviti. Moramo popraviti igru. Ono što bode u oči je da je Sloga primila najviše golova. Očekivao sam da nećemo napraviti greške u odbrani. Treba da nas je sramota."

Komentar je dao i Nedim Jusufbegović.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Čestitam Slogi na sjajnoj atmosferi. Nadam se da smo uveličali ovaj ambijent poštenim odnosom prema sportu. Znali smo da smo dobili novu energiju sa dolaskom kolege Jagodića. Mi smo došči bez četiri, pet igrača. Sloga je bila dominantnija u drugom poluvremenu. Nisu uspjeli vratiti se u utakmicu, mi smo to iskoristili. Nismo ni mi iskoristili sve šanse, ali odlazimo sretni i zadovoljni kući", rekao je Jusufbegović i dodao:

"Nadam se da imamo još energije za Kup utakmice koje nas očekuju."

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

DOKTOR_GAZ_
Vlado DOKORE..NAJBOLJE DAJE IZJAVE, mora se priznati..najbolje OBJASNI PORAZ..
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi