Slomić: Dosta je bilo laži i prevara

Raskinuo saradnju sa Slobodom

Slomić: Dosta je bilo laži i prevara

Edmir Škorić

Semir Slomić je raskinuo saradnju sa tuzlanskom Slobodom i sada je slobodan igrač.

Slomić je polivalentni igrač koji može igrati na nekoliko pozicija. Karijeru je započeo u rodnim Banovićima, igrajući za Budućnost, potom je nastupao za Slobodu, jedno vrijeme proveo u zagrebačkom Dinamu, vratio se u Banoviće, a prošlog ljeta ponovo obukao crveno-crni dres.

Nakon odigrane polusezone na Tušnju, Slomić je odlučio raskinuti saradnju s Tuzlacima i potražiti novi angažman.

"Sprazumno sam raskinuo ugovor sa Slobodom. Korektno smo se dogovorili - pola duga sam oprostio, a pola će mi dati u jednom roku", kazao je Slomić za Sportport.ba, koji je dodao:

"Nisam više mogao ostati u Slobodi. Dosta je bilo laži i prevara. Svaka čast treneru Darku Vojvodiću, ali stvarno nisam mogao ostati. Ne žalim ni za čim, drago mi je da sam bio u Slobodi i imat ću lijepih uspomena iz Tuzle. Sport je takav, nekad se događaju stvari koje ne želite, ali ne smijete odustajati".

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.