Slomić napustio Radnički

Novi odlazak s Jošika

Slomić napustio Radnički

Semir Slomić od naredne sezone neće nositi dres lukavačkog Radničkog. 

Taj nekadašnji fudbaler Budućnosti iz Banovića, Slobode, Jedinstva iz Bihaća i Croatia Sesvete nije uspio s rukovodstvom kluba dogovoriti dalju saradnju. Ipak, iza njega su lijepe uspomene, a iskrenim simpatizerima i svojim dojučerašnjim kolegama zaželio je mnogo sreće u narednom prvenstvu.

O tome gdje će nastaviti karijeru odlučit će narednih dana. Pitali smo ga da li je zainteresovan za povratak na Tušanj. Odgovorio nam je: “Ako me pozovu, možemo pregovarati”, rekao je Slomić, koji je svojevremeno bio na pragu angažmana u zagrebačkom Dinamu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije