Slomka tuži HSV za 1,4 miliona eura

Bivši trener kluba iz Hamburga

Slomka tuži HSV za 1,4 miliona eura

Bivši trener HSV-a Mirko Slomka, koji je prije dva kola dobio otkaz s klupe jedinog kluba koji nikad nije ispao u niži rang, odlučio je tužiti svoj bivši klub.

Trener u čijem je stručnom štabu bio i nekadašnji bh. reprezentativac Bosne i Hercegovine Zlatan Bajramović od HSV-a potražuje 1,4 miliona eura.

Slomka je u finišu prošle sezone preuzeo HSV i spasio ga od ispadanja u niži rang, ali loš početak nove sezone značio je i rastanak s klubom iz Hamburga.

Pored Slomke tužbu protiv HSV-a podnio je i bivši kondicioni trener u stručnom štabu Slomke Nikola Vidović, a obojica su imali ugovor do 2016. godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.