Slonovi motivisani kao da je takmičarski duel

Drogba i društvo odradili trening

Slonovi motivisani kao da je takmičarski duel

Reprezentacija Obale Slonovače koja će biti prvi sparing partner našoj selekciji na stadionu Edward Jones Dome trenirala je odmah nakon što su trening okončali izabranici Safeta Sušića.

Predstavnicima medija bilo je dozvoljeno snimiti detalje sa početnog dijela treninga, dok su onaj preostali dio predstavnici sedme sile mogli odgledati bez ikakvih problema.

Fudbaleri jedne od najboljih afričkih selekcija prema onom što su prikazali na posljednjem treningu uoči prijateljskog susreta sa našim nacionalnim timom su jako motivisani, a atmosfera je na visokom nivou, jer kao što je na press-konferenciji prije treninga rekao kapiten Didier Drogba, on i njegove kolege na Mundijalu žele napraviti dobar rezultat, a prijateljski duel sa našom reprezentacijom je pravi test za njih.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti