Slovenci potvrdili transfer nogometaša u FK Željezničar

Otputovao sa Plavima u Antaliju

Slovenci potvrdili transfer nogometaša u FK Željezničar

Samir Mlaćo

Željezničar je ove zime između ostalih angažovao defanzivca Franeta Ikića koji na Grbavicu stiže iz slovenskog drugoligaša NK Fužinar.

Ikić je nekadašnji mladi reprezentativac Hrvatske, a sa Grbavice još uvijek nisu zvanično potvrdili ovaj transfer, međutim on se našao među putnicima za Antaliju i jasno je da će obući plavi dres.

Transfer su potvrdili iz njegovog sada već bivšeg kluba.

"Danas je važan dan za naš klub. Uspjeli smo dogovoriti transfer Ikića u FK Željezničar. To je klub sa velikom tradicijom, te još jedan dokaz da je Fužinar klub koji raste iz dana u dan. Zahvaljujemo se Franetu na doprinosu i želimo mu puno uspjeha u budućnosti", kazao je Petar Stočko, predsjednik NK Fužinar.

I sam Ikić se zahvalio bivšem klubu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Zahvaljujem se NK Fužinar na povjerenju, predsjedniku, stručnom štabu, saigračima, navijačima... Ponosan sam na rezultat koji smo ostvarili u prvom dijelu sezone, te sam siguran da će klub i dalje napredovati", jasan je bio Ikić.

U dosadašnjoj karijeri ovaj 25-godišnjak nastupao je i za Rijeku, Zadar, Koper, Cibaliju...

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti