Slovenija i Srbija bez navijača?

Slovenija i Srbija bez navijača?

M. Šljivak
Teme:

Prema informacijama koje stižu iz Slovenije, utakmica posljednjeg kola kvalifikacija u grupi C između Slovenije i Srbije mogla bi da se odigra pred praznim tribinama stadiona u Mariboru.

Naime, navijači Maribora se nisu dogovorili sa predstavnicima slovenskog Saveza oko organizovanog dolaska navijača na stadion pa postoji velika mogućnost da ne bude domaćih navijača na utakmici.

Navodno su pregovori zapeli oko cijena karata, te po navodima navijača lošem odnosu Savez prema njima. Utakmica bi tako mogla biti odigrana u pozorišnoj atmosferi jer su već ranije iz srpskog Saveza najavili kako neće biti njihovih navijača na ovoj utakmici.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.