Slučaj Vlahović dobio epilog: Partizanu bodovi

Ništa od kazne

Slučaj Vlahović dobio epilog: Partizanu bodovi

D. Vejo

U posljednjih nekoliko dana, aktuelna je tema Partizan i oduzimanje tri boda, koja su osvojili na svom stadionu protiv Napretka.

Navodno, mladi centarfor Dušan Vlahović igrao je bez dostavljenog ljekarskog nalaza, koje on svaka četiri mjeseca mora obavljati jer mu je tek 17 godina. Međutim, ispostavilo se da to nije tačno, te da crno-bijelima ne prijeti nikakva kazna.

"Sve je u redu. Vlahović je imao ovjeren ljekarski pregled, to je bio propust delegata Rade Popovića koji nije dozvolio mladom fudbaleru da bude u protokolu za utakmicu sa Vojvodinom dok se "slučaj" ne završi ali i administracije Partizana koja nije ovjerila knjižicu igraču", kazao je Vladimir Bulatović.

Podsjetimo, Partizan je slavio protiv Napretka rezultatom 3:2.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti