Slučajnost ili ne? Navijači Juventusa sada još više "mrze" Tottija

Naslutio im Real Madrid u četvrtfinalu

Slučajnost ili ne? Navijači Juventusa sada još više "mrze" Tottija

Endin Čaušević

U Nyonu jučer je održano izvlačenje parova za četvrtfinale Lige prvaka, a sigurno da će u centru pažnje ove faze biti okršaj prošlogodišnjih finalista Juventusa i Real Madrida.

Naravno, baš kao i svaki put kada je u pitanju žrijeg Lige prvaka pojaviljuju se razne teorije zavjere da su izvlačenja namještena. Tako se jučer u centru pažnje italijanske javnosti našao Francesco Totti koji je "znao" da će Juve dobiti Real.

Nakon što je Shevchenko pokazao ceduljicu s Juventusovim imenom Totti je odmah počeo govoriti da će dobiti Real Madrid što su snimile i kamere, a ispostavilo se da je bio u pravu. No, na njegovu žalost ni Roma nije prošla ništa bolje jer će u četvrtfinalu igrati protiv Barcelone.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti