Slučajnost ili sudbina? Fotografija Messija se munjevitom brzinom širi internetom
Lionel Messi je postigao hat-trick protiv Seville

Argentinac je odigrao fantastičan meč

Slučajnost ili sudbina? Fotografija Messija se munjevitom brzinom širi internetom

S. Pašalić

Barcelona je danas u derbiju španske Primere savladala na gostovanju Sevillu sa 4:2.

Katalonci su tako novom pobjedom pobjegli Atleticu na deset bodova, a tim iz Madrida će sutra odigrati svoju utakmicu protiv Villarreala.

Gubila je Barcelona dva puta protiv Seville, ali je čudesni Lionel Messi po ko zna koji put spašavao katalonski tim. Argentinac je postigao hat-trick i ponovo pokazao zašto ga smatraju za najboljeg igrača svijeta.

Messi je danas naravno bio i u fokusu fotoreportera koji su ga prilikom proslave jednog gola uhvatili u zanimljivom izdanju.

Naime Ousmane Dembele je prilikom proslave gola podigao Messija, a Argentinac je imao visoko uzdignutu šaku. Fotografija je to koja podsjeća na slavlje legendarnog Pelea sa Svjetskog prvenstva iz 1970. godine.

Teško je reći je li u pitanju slučajnost ili sudbina, ali mnogi smatraju da je Messi dostigao Peleov nivo.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Alkma
Nije dostigao nego prestigao pelea
3 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi