Slučaju Gavarić ne nazire se kraj

Pod znakom pitanja odigravanje utakmice u Tuzli

Slučaju Gavarić ne nazire se kraj

Adnan Beganović

Slučaj Gavarić sasvim sigurno još će puniti naslovnice bosanskohercegovački medija jer kako sada stvari stoje, iako, je nova utakmica između Slobode i Sarajeva zakazana za 24. mart, ista se neće igrati.

"Apsurdne stvari se dešavaju, ali na to smo navikli. Utakmica je zakazana za 24. mart, a na odluku Apelacione komisije prema pravilniku mi imamo pravo na žalbu osam dana", rekao je za SportSport.ba predsjednik Sarajeva, Hajrudin Šuman i dodao:

"Ovo doista nema nigdje. Zakazali su utakmicu 24. marta, a nama su dali rok od osam dana na eventualnu žalbu. Mislim da u srijedu neće biti utakmice, a postoji mogućnost da se danas zakaže novi termin odigravanja iste."

Bilo kako bilo, slučaju Gavarić ne nazire se kraj. Sarajevo po svemu sudeći neće lako odustati od bodova, a čelni ljudi kluba najavili su žalbu Izvršnom odboru Fudbalskog saveza BiH, te UEFA-i.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.