Službeno: Aganspahić potpisao za Osijek

Nastavlja karijeru u Hrvatskoj

Službeno: Aganspahić potpisao za Osijek

Mladi 18-godišnji Almir Aganspahić napustio je FK Sarajevo i potpisao za Osijek.

Dojučerašnji član Akademije FK Sarajevo je zbog jake konkurencije odlučio potražiti novu sredinu gdje će se pokušati nametnuti stručnom štabu.

Skrasio se u Osijeku koji je u posljednje vrijeme zaista aktivan u dovođenju igrača iz Premijer lige. Prije Aganspahića, ovaj klub su pojačali Nermin Jamak i Filip Lončarić iz Željezničara te Jasmin Mešanović iz Čelika.

Sarajevo i Osijek su postigli dogovor oko prelaska mladog fudbalera na Gradski vrt koji tako postaje drugi fudbaler iz Akademije FK Sarajevo koji je ostavrio transfer. Podsjećamo, prije njega je to učinio i Dal Varešanović koji je prešao u Liverpool.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.