Službeno: Bilbija potpisao za Sarajevo!

Transfer završen

Službeno: Bilbija potpisao za Sarajevo!

E. Škorić

Kako smo i najavili, Nemanja Bilbija, bivši mladi bh. reprezentativac, potpisao je u večernjim satima ugovor sa Fudbalskim klubom Sarajevo.

Agilna Uprava bordo kluba odradila je sjajan posao, koji će sasvim sigurno šefu struke Husrefu Musemiću olakšati da ostvari zacrtani cilj u ovoj sezoni, a to je osvajanje titule.

Naime, ono o čemu se danima špekulisalo večeras je dobilo i svoju potvrdu, odnosno Nemanja Bilbija je potpisao ugovor sa FK Sarajevo.

Bilbija u Sarajevo dolazi kao slobodan igrač nakon što je s Vojvodinom sporazumno raskinuo ugovor, a osim za novosadku momčad u dosadašnjoj karijeri je nastupao i za Borac iz Banja Luke.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti