Službeno: Bilić trener Ibričićevog Lokomotiva

Ugovor na tri godine

Službeno: Bilić trener Ibričićevog Lokomotiva

Selektor fudbalske reprezentacije Hrvatske Slaven Bilić novi je trener Lokomotiva iz Moskve, kluba reprezentativca BiH Senijada Ibričića.

"Potpisao sam trogodišnji ugovor s moskovskim Lokomotivom, a isti stupa na snagu tek nakon završetka Europskog prvenstva. Sretan sam i ponosan što idem u veliki klub, veliki grad i iznimno jaku ligu", rekao je Slaven Bilić pred okupljenim novinarima u splitskom hotelu Le Meridien, prenosi Večernji list. 

 

"Rekao da ću obavijestiti javnost kad za to dođe trenutak, a nisam želio odgovarati na upite dok sve nije završilo. Bilo bi sebično obavještavati javnost o ponudama koje je vodio moj brat Domagoj u moje ime. Dio vas će reći da nije ni sad trenutak, da je trebalo čekati kraj Eura. Ali, to bi bilo opet nekorektno s moje strane. Prema meni, igračima i funkciji koju obavljam", dodao je Bilić. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.