Službeno: Ibrahimović posuđen Milanu

Službeno: Ibrahimović posuđen Milanu

Edmir Škorić

Švedski reprezentativac Zlatan Ibrahimović sada je i službeno član Milana, te će "crveno-crni" dres naredne sezone nositi kao posuđen igrač Barcelone.

Ovu informaciju potvrdio je novinarima u Barceloni dopredsjednik Milana Adriano Galliani.

"Dogovorili smo s Barcelonom jednogodišnju posudbu Ibrahimovića, te opciju otkupa ugovora nakon njezina isteka za 24 miliona eura", kazao je Galliani, dodavši:

"U ponedjeljak će Zlatan doći k nama, podvgnuti se liječničkom pregledu, te nakon toga potpisati ugovor".

Ibrahimović je za velike novce stigao u Barcelonu prošlog ljeta iz Intera, no Šveđanin nije ispunio očekivanja Barceloninih čelnika.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.