Službeno: Ibraković novi trener Slobode

Postignut dogovor

Službeno: Ibraković novi trener Slobode

A. Beganović

Abdulah Ibraković novi je trener tuzlanske Slobode. Naime, prije nekoliko trenutaka okončan je sastanak u Tuzli na kojem je dogovoreno da Slobodu do kraja sezono vodi pomenuti Ibraković.

Ono što je SportSport.ba najavio dobilo je svoju potvrdu. Abdulah Ibraković naslijedio je Darka Vojvodića na klupi Slobode.

"Upravo smo završili sastanak i dogovorili smo saradnju. Sloboda jeste u nezahvalnom položaju, ali ima u Tuzli još uvijek ljudi kojima je stalo do ovog kluba i zajedničkim snagama pokušat ćemo spasiti što se spasit može", za SportSport.ba je istakao Abdulah Ibraković, novi trener Slobode.

"Raspored nam ne ide na ruku, no nećemo se predati. Biće teško, ali mislim da možemo ostati u društvu najboljih bh. klubova", dodao je Ibraković.

U stručnom štabu pored Ibrakovića biće i Midhat Memišević, Mirza Hadžić i Enver Hukić, a u klub se vraća i fizioterapeut Samid Sabitović.

Podsjetimo, Ibraković je već vodio Slobodu, a sa dosta uspjeha je radio u Veležu i Čeliku.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.