Službeno: Jagodić novi trener Kozare

Službeno: Jagodić novi trener Kozare

D. Banović

Dileme više nema, ako je uopšte i bilo, Vlado Jagodić je i zvanično preuzeo kormilo Kozare. Tek nakon što se uvjerio da je Marinović podnio ostavku nekadašnji trener Borca i selektor mlade reprezentacije BiH prihvatio je ponudu.

Jagodić će sutra i zvanično biti predstavljen igračima i trebalo bi da odradi prvi trening, a u klubu bi trebalo da ostane do juna mjeseca, ALI s klauzulom da se ugovor može produžiti.

"Jagodić je pravi trener iza kojeg stoje rezultati i siguran sam da će on opravdati očekivanja. Naš cilj je opstanak u ligi i mislim da to možemo ostvariti. Kad je riječ o Marinoviću, on će ostati u klubu i bit će raspoređen na neku drugu funkciju", rekao je predsjednik Kozare Mirko Petrović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.