Službeno: Kranjčar 4 godine u Tottenhamu

Povečala se hrvatska kolonija u Tottenhamu

Službeno: Kranjčar 4 godine u Tottenhamu

Adnan Beganović

Hrvatski fudbalski reprezentativac i sada već bivši igrač Portsmoutha, Niko Kranjčar, prošao je liječničke preglede te potpisao četverogodišnji ugovor s Tottenhamom.

Od danas je Kranjčar i službeno postao igrač Portsmoutha. Ugovor je potpisan na četiri godine u Londonu. Hrvatskih reprezentativac tako se i definitivno pridružio svojim kolegama iz reprezentacije Luki Modriću i Vedranu Ćorluki.

Podsjetimo, Kranjčar je na Otok stigao u avgustu 2006. godine, a za popularne Mornare odigrao je 98 utakmica i postigao 11 golova. Svoj debi u dresu Pijetlova Kranjčar će imati u 5. kolu Premiershipa kada Tottenham na White Hart Laneu dočekuje Manchester United.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.