Službeno: Latvija na BiH bez Caune i Lukjanovsa

Latvijci oslabljeni

Službeno: Latvija na BiH bez Caune i Lukjanovsa

Edmir Škorić

Latvijski nogometni savez (LFF) potvrdio je danas da će kvalifikacijsku utakmicu Latvije i BiH, koja se igra u petak u Rigi, propustiti Aleksandrs Cauna i Ivan Lukjanovs.

Cauna je tokom vikenda zadobio povredu u pobjedi CSKA nad Anžijem u finalu Ruskog kupa. Nakon dodatnih pretraga, liječnički tim latvijske reprezentacije ustanovio je da ovaj veznjak neće biti spreman za utakmicu u petak.

Osim njega, Latvija će biti oslabljena i za Lukjanovsa, koji je također zadobio povredu na klupskim obavezama proteklog vikenda (igrač ruskog Volgara).

Iako su obojica jučer bili na treningu reprezentacije, iz Latvijskog nogometnog saveza izdali su službeno saopćenje u kojem se navodi da dvojac neće biti u konkurenciji za utakmicu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti