Službeno: Medunjanin potpisao za Deportivo

Bh. reprezentativac opet u Primeri

Službeno: Medunjanin potpisao za Deportivo

Edmir Škorić

Bh. reprezentativac Haris Medunjanin od večeras je i zvanično novi igrač Deporitvo La Corune.

Medunjanin je jučer stigao u La Corunu, te je sinoć uspješno obavio liječničke pregelde, a u četvrtak je potpisao trogodišnji ugovor sa španskim klubom.

U petak će 28-godišnji Sarajlija odraditi prvi trening s novom ekipom, a na kraju treninga pojavit će se na konferenciji za novinare, kako bi iskazao prve impresije kao igrač Deportiva.

Za Medunjanina će ovo biti drugo iskustvo u španskoj Primeri jer je između 2008. i 2010. godine igrao za Valladolid, a kasnije je nastupao za Maccabi Tel Aviv i do ovog ljeta za turski Gaziantepspor. Za bh. reprezentaciju je odigrao 32 utakmice uz pet postignutih golova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.