Službeno: Miroslav Stevanović raskinuo ugovor sa Sevillom

Kraj sage u Andaluziji

Službeno: Miroslav Stevanović raskinuo ugovor sa Sevillom

Kako smo i prethodno najavili pozivajući se na pisanje španskih medija, Miroslav Stevanović bivši mladi i A reprezentativac Bosne i Hercegovine jučer je službeno raskinuo ugovor sa Sevillom. 

Odlične igre u dresu reprezentacije Bosne i Hercegovine i Vojvodine bile su najbolja preporuka čelnicima Seville koji su Stevanovića kupili u prvim danima 2013. godine.

U početku nije bio u prvom planu, pa je narednog ljeta otišao na posudbu u Elche. Nažalost ni tamo se nije naigrao. Kasnije je otišao u Segundu gdje je bio član Alavesa i gdje je imao mnogo bolju minutažu.

Nažalost to nije natjeralo čelnike Seville da Stevanovića vrate u svoj tim. Naredna destinacija za sad nije poznata, iako se najviše govori o povratku u Vojvodinu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.