Službeno: Osmanagić potpisao za Sarajevo!

Do ljeta 2014. godine

Službeno: Osmanagić potpisao za Sarajevo!

E. Škorić

Mladi ofanzivac Amer Osmanagić prije nekoliko trenutaka potpisao je ugovor sa Fudbalskim klubom Sarajevo.

Na Holiday Marketu u bordo kućici sreli smo i Osmanagića, koji je bio oduševljen zbog toga što je postao član Sarajeva.

"Da, potpisali smo ugovor do ljeta 2014. godine i tako smo završili pregovore koji su trajali nekoliko dana. Zadovoljni smo jer smo doveli kvalitetnog igrača koji će nam puno pomoći u ostvarivanju naših ciljeva", kazao je direktor Sarajeva Dino Selimović za SportSport.ba. 

"Šta da kažem, oduševljen sam. Nisam se puno dvoumio kada sam dobio poziv od ljudi iz Sarajeva. Ovo je veliki klub, mene čeka jedno odlično iskustvo. Želim da zajedničkim snagama napravimo nešto veliko", govori za naš portal Osmanagić.

SportSport.ba vam ubrzo donosi i video izjavu ovog talentiranog nogometaša. Ostanite uz nas.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.