Službeno: Oštraković i Tatomirović se razišli sa FK Sarajevo
Foto: EPA

Potražit će novi klub

Službeno: Oštraković i Tatomirović se razišli sa FK Sarajevo

A. Beganović

Nakon Radoša Protića, FK Sarajevo su danas zvanično napustila još dva fudbalera, a riječ je o Ivanu Tatomiroviću i Senedinu Oštrakoviću.

Ova dva fudbalera su tako postali slobodni igrači i u zimskom prelaznom roku će krenuti u potragu za novim angažmanom.

Ivan Tatomirović je u FK Sarajevo stigao 2012. godine, a igrao je na pozicijama stopera i desnog beka. Za vrijeme boravka u klubu sa Koševa postao je i kapiten, a ukupno je odigrao 137 utakmica i postigao pet golova.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sa druge strane, Senedin Oštraković se nije naigrao u dresu Sarajeva. Na Koševo je stigao početkom 2015. godine, a za bordo tim je odigrao svega pet utakmica.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.