Službeno: Panucci slobodan igrač

Parma potvrdila

Službeno: Panucci slobodan igrač

Edmir Škorić

Danas je službeno Christian Panucci (36) raskinuo ugovor s Parmom, a razlog su porodični problemi, zbog kojih bivši igrač Rome ne može biti udaljen od Rima.

"Parma, nakon što je uzela u obzir osobne motivacije priopćene od strane igrača, danas je sporazumno raskinula ugovor sa Christian Panuccijem, koji je trebao isteći 30. juna", saopšteno je iz Parme.

Panucci je u Parmu stigao prošlo ljeto, ali zbog porodičnih problema mora se vratiti u Rim. Panucci se zahvalio Parmi, predsjedniku, treneru, njegovoj ekipi i navijačima te im želi sve najbolje.

U novinama se nedavno pojavila informacija kako Panucci odlazi zbog nesuglasica sa trenerom, što nije istina, bar tako tvrdi bivši igrač Rome i reprezentacije Italije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.