Službeno: Podolski u Interu do kraja sezone

Potvrdio Arsenal

Službeno: Podolski u Interu do kraja sezone

Arsenal je putem svoje službene stranice potvrdio posudbu svog 29-godišnjeg fudbalera Lukasa Podolskog u milanski Inter.

Podolski će prema ugovoru član 'Nerrazurra' biti do kraja sezone, a svoj službeni debi imat će već sutra, kada Inter gostuje kod Juventusa. 

Njemački fudbaler u Interu je zadužio dres sa brojem 11, a ovo mu je inače četvrti klub u dosadašnjoj karijeri. Pored Arsenala i Intera još je bio član Bayerna i Kolna. 

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.