Službeno: Promijenjen termin utakmice Sarajevo - Sloboda

SportSport.ba saznaje

Službeno: Promijenjen termin utakmice Sarajevo - Sloboda

Edmir Škorić

Revanš susret ćetvrtfinala Kupa BiH između Sarajeva i Slobode bit će odigran u utorak 15. marta, a ne 16. marta, kako je prvobitno planirano, saznaje SportSport.ba.

Voljom žrijeba četvrtfinala Kupa odlučeno je da Sarajevo i Željezničar u prvim susretima budu gosti, a u revanšima domaćini.

S obzirom da je iz MUP-a Kantona Sarajevo na adresu Nogometnog saveza BiH stigla preporuka da se isti dan ne igraju dvije utakmice visokog rizika u glavnom gradu BiH, Takmičarska komisija krovne kuće našeg nogometa danas je donijela odluku da promijeni termin odigravanja utakmice na Koševu.

Tako će duel između Sarajeva i Slobode biti odigran dan prije nego što je planirano, a u isto vrijeme Takmičarska komisija NFSBiH donijela je odluku da se prvenstveni susret između Viteza i Slobode umjesto u nedjelju igra u subotu, kako bi Tuzlaci imali jednak broj dana za odmor pred duel sa Sarajevom. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjetimo, prvi četvrtfinalni susreti Kupa igraju se u srijedu, a sastaju se Borac - Željezničar, Sloboda - Sarajevo, Radnički - Radnik i Široki - Mladost DK. 

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti