Službeno: Tito napustio Barcu, iduće sedmice ime novog šefa

Ime novog trenera početkom naredne sedmice

Službeno: Tito napustio Barcu, iduće sedmice ime novog šefa

Adnan Beganović

Prije nekoliko trenutaka održana je press konferencija na kojoj je predsjednik Barcelone, Sandro Rosell, objavio da Tito Vilanova nije više trener katalonskog kluba.

Tito Vilanova već duže vrijeme bori se sa opakom bolešću, a danas je potvrđeno da zbog toga napušta klupu Barcelone.

"Vilanova će nastaviti svoje liječenje i zbog toga nije u mogućnosti biti trener Barcelone. Ovo je težak udarac za klub, ali u dosadašnjoj historiji smo se susretali sa mnogim problemima i iz istih smo izlazili jači", izjavio je Rosell.

"Ime novog trenera objavit ćemo najvjerovatnije početkom naredne sedmice", dodao je prvi čovjek slavnog katalonskog kluba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.