Službeno: Vule Trivunović potpisao za Sarajevo

Službeno: Vule Trivunović potpisao za Sarajevo

M. Šljivak

Ekipa Sarajeva u novu sezonu će ući jača za iskusnog štopera Vuleta Trivunovića

Trivunović je danas i službeno potpisao jednogodišnji ugovor sa bordo ekipom, čiji je dres nosio već u sezoni 2005./2006.

Ovaj 30-godišnji štoper će tako ponovo igrati na koševu a pored Sarajeva u karijeri je igrao još za Borac, Obilić, Burghausen, Khimki, Cracoviju i Zhetysu.

FK Sarajevo će sutra krenuti za Albaniju gdje u četvrtak igraju susret drugog pretkola Evropske lige protiv ekipe Kukesija.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.