Službeno: Zajko Zeba potpisao za Željezničar
FOTO: fkzeljeznicar.ba

Pojačanje za sarajevski tim

Službeno: Zajko Zeba potpisao za Željezničar

Zajko Zeba od danas je novi igrač FK Željezničar.

Tim sa Grbavice je na zvaničnoj stranici potvrdio da je iskusni bh. fudbaler dogovorio sve sa Željezničarom i potom potpisao jednoipogodišnji ugovor. 

"Sretni smo što smo danas nakon relativno kratkih pregovora potpisali ugovor sa Zajkom Zebom. Vjerujemo da će on svojim ljudskim i igračkim osobinama donijeti jedan novi kvalitet u našu ekipu. Detalje ugovora smo dogovorili u najkraćem mogućem roku i ovim putem se Zajki zahvaljujem na korektnosti. Zaista je pokazao veliku želju da ponovo zaigra u plavom dresu. U ime cijelog kolektiva FK Željezničar, Zajki želim dobrodošlicu u klub i vjerujem da ćemo zajedno imati dosta uspjeha", istakao je glavni skaut FK Željezničar, Aldin Čenan te dodao da će se Zeba treninzima priključiti već u ponedjeljak.

Oduševljen zbog povratka bio je i sam Zeba. 

"Osjećam se kao da prvi put dolazim u klub, a zapravo se samo vraćam u svoj dom. U proteklih nekoliko dana imao sam zaista veliki broj poziva i veliku podršku i navijača i prijatelja da se vratim kući, te ovu priliku koristim da im se zahvalim na tome. Vjerujem da zaista mogu dosta pomoći ekipi na terenu i mislim da ću se idealno uklopiti u plavu priču. Hvala kompletnom rukovodstvu kluba na maksimalnoj korektnosti i nadam se da ću kroz nekoliko godina karijeru završiti ovdje", naveo je nakon potpisa ugovora Zeba.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zeba je posljednji angažman imao u Slobodi, a prije nego što se vratio u Željezničar još je imao priliku igrati za Olimpic, Brotnjo, Zrinjski, Maribor, Kamaz, Alaniju, Split, Olimpiju i Škendiju. Bio je i reprezentativac BiH. 

Zvanično predstavljanje Zebe održat će se početkom naredne sedmice.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi