Službeno: Zec potpisao za Genclerbirligi!

Bugojanac u Turskoj

Službeno: Zec potpisao za Genclerbirligi!

Edmir Škorić

Bh. reprezentativni napadač Ermin Zec danas je potpisao četverogodišnji ugovor sa turskim prvoligašem Genclerbirligijem.

Ovaj transfer je već ranije dogovoren, da bi danas dobio i službenu potvrdu, nakon što je Zec uspješno prošao sve liječničke preglede. Tako će jedan od najboljih igrača HNL-a iz prošle sezone karijeru nastaviti u Ankari.

"Da, istina je da sam potpisao za Genclerbirligi i zaista sam sretan zbog ovog transfera. Mogu reći da mi je drago što se sve konačno završilo. Mislim da ću u Genclerbirligiju još više napredovati i ja se nadam da ću i u Turskoj tresti mreže, baš kao što sam to radio i u Hrvatskoj", kazao je Ermin Zec za SportSport.ba.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.