Smail Karić novi šef stručnog štaba Slobode

Sloboda dobila novog trenera

Smail Karić novi šef stručnog štaba Slobode

Smail Karić izabran je za novog šefa stručnog štaba tuzlanske Slobode. Pregovarački tim dogovorio je suradnju sa Karićem za ostatak sezone. 

Prethodnih dana predsjednik upravnog odbora Azmir Husić obavio je razgovor sa nekoliko trenera zaposlenih u omladinskom pogonu Slobode koji nisu željeli preuzeti funkciju prvog trenera. 

 

Karić je sezonu počeo u redovima Radničkog iz Lukavca, ali je nakon lošeg starta sezone dobio otkaz. Smail Karić, sa dosta uspjeha je vodio Budućnost iz Banovića, a kao trener radio je i u bugojanskoj Iskri, kakanjskom Rudaru, Omladincu iz Mionice, te Bratstvu iz Gračanice.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.