Prevljak optimista pred Francuze: Svježi smo i spremni

Susret se igra u srijedu

Prevljak optimista pred Francuze: Svježi smo i spremni

S. Mlaćo

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Smail Prevljak sa nacionalnim timom se priprema za utakmicu sa Francuskom.

„Pripreme protiču u najboljem redu. Već dugo smo na okupu i spremamo se kvalitetno za zahtjevan meč koji je pred nama. Dvije utakmice smo odradili, i što je najbitnije nismo izgubili. Sad nam dolazi Francuska i svi znamo ko su oni. Međutim, mi smo spremni i očekujemo pozitivan rezultat“, kaže Prevljak i dodaje:

„Raspored je zgusnut, ali svi smo već u klubovima navikli na ovaj tempo gdje imamo utakmicu svaka 3-4 dana. Jeste da imamo malo vremena za regeneraciju, ali svi smo svježi, spremni, sa dobrim stavom i vidjećemo šta će nam to donijeti u srijedu. U fudbalu je sve moguće i vjerujem da možemo da napravimo podvig. Ako iskoristimo naše šanse sve je moguće i nadamo se najboljem mogućem rezultatu.“

Meč na Grbavici igra se od 20:45.

Top Komentari

Darkwood
Njega uz Dzeku u napad od prve min pa kud pukne... samo hrabro i brutalno treba igrati.
8 0
Maatija
Ovaj čovjek je toliko podcijenjen, treba igrati od 1. minute pa gdje god, premalo mu prostora treba da zabije. Doći će njegov vakat aBd, dosta sliči Ibiševiću..
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi