Smajić: Optimista sam, očekujem pobjedu

Travnik dočekuje Sarajevo

Smajić: Optimista sam, očekujem pobjedu

Fudbaleri Travnika u okviru 9. kola BH Telecom Premijer lige danas će na Piroti dočekati momčad Sarajeva.

Travnički Veziri će danas snage odmjeriti sa trenutnim liderom premijerligaške karavane, a ofanzivac Travnika, Adnan Smajić, koji je na Koševu napravio prve fudbalske korake uoči susreta je izjavio:

"Nakon problema sa povredama konačno sam zdrav, Potpuno sam spreman za utakmicu, mogu odgovoriti svim trenerovim zahtjevima. Sarajevo je moja ekipa, tu sam odrastao, napravio prve fudbalske korake, no profesionalac sam i učinit ću sve kako bi Travnik slavio. Sarajevo je favorit, ali vjerujte mi da sam optimista i da očekujem pobjedu".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.