Smajić: Sretan sam zbog gola, samo da me povrede zaobiđu

Sjajna partija protiv Leotara

Smajić: Sretan sam zbog gola, samo da me povrede zaobiđu

Ekipa Olimpica je na otvaranju nove sezone Premijer lige dočekala trebinjski Leotar te je slavila sa ubjedljivih 4:0.

Momčad sa Otoke u ovom duelu je predvodio bivši fudbaler Željezničara, Sulejman Smajić koji je nakon susreta istakao kako je presretan što se nakon dugo vremena uspio upisati u listu strijelaca.

"Sretan sam zbog pogotka nakon pehova sa povredama koji su me pratili u Želji. Mislim da imamo dobro ekipu i da ćemo imati važnu ulogu u prvenstvu", rekao je Smajić te je dodao na kraju:

"Još nismo uigrani, ali mislim da ćemo kako prvenstvo bude odmicalo biti sve bolji. Pobjeda nad oslabljenim Leotarom nas neće zavarati, ali bitno je da smo bili efikasni te da sa pobjedom dočekujemo derbi sa Čelikom."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.