Smajlović: Biti sada uz ekipu mi mnogo znači

Legenda FK Željezničar

Smajlović: Biti sada uz ekipu mi mnogo znači

Samir Mlaćo

Nakon današnjeg treninga u 17 sati nogometaši Željezničara krenuti će put Krupe na Vrbasu gdje ih u nedjelju očekuje duel 8. kola Lige za prvaka Premijer lige BiH.

Svjesni su na Grbavici da bi pobjedom u Krupi ostvarili korak bliže šampionskoj titulu, pa su odlučili da sa ekipom u Krupu krene legenda kluba Mišo Smajlović, koji je za Plave odigrao preko 400 utakmia i postigao 241 pogodak.

"Biti uz ekipu u ovako bitnim trenucima puno mi znači, drago mi je da igrači i stručni štab osjećaju da im svojim prisustvom i pokojim savjetom mogu pomoći. Ovo je trenutak kada svaki Željovac mora uraditi sve što je u njegovoj moći da doprinese da dođemo do izuzetno bitne pobjede", kazao je Smajlović za fkzeljeznicar.ba.

Zanimljivo da će Smajlović sve vrijeme biti uz ekipu, putovati u autobusu sa timom i biti smješten u istom hotelu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Mišo Smajlović je prije svega gospodin, čovjek koji je istinski Željovac i njegovo prisustvo i iskustvo nam puno znači u ovom trenutku, kada je svaka utakmica poput finala. Ovaj potez samo još jednom pokazuje veličinu FK Željezničar i jedinstvo unutar kluba", izjavio je kapiten Plavih sa Grbavice Zajko Zeba.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti