Smajlović: Jedva čekamo da utakmica počne

Optimizam u redovima Tuzlaka pred sutrašnji derbi

Smajlović: Jedva čekamo da utakmica počne

Nakon kantonalnog derbija u Banovićima gdje je Sloboda uzela bod, Tuzlake sutra očekuje još teža utakmica. Na Tušanj dolazi momčad Širokog Brijega koja polako ulazi u pravu formu.

U taboru Tuzlaka pred sutrašnju utakmicu vlada optimizam. Napadač crveno-crnih Damir Smajlović obećava dobru i borbenu utakmicu svog tima i nada se pobjedi.

"Biće veoma teško. Imao sam priliku na televiziji gledati njihovu utakmicu protiv Željezničara gdje su pokazali da su zaista odlična ekipa. Ako mislimo doći do pobjede moramo dati više od sto posto svojih mogućnosti", obećaje puni angažman Damir Smajlović.

Atmosfera u ekipi je dobra nakon boda u kantonalnom derbiju protiv Budućnosti. Upravo u toj utakmici je Sloboda pokazala da može mnogo više od onoga što je pokazala u ranijim utakmicama.

"Nakon kiksa protiv Leotara donekle smo se iskupili protiv Budućnosti, ali ako sutra ne pobijedimo sve će biti uzalud. Očekuje nas veoma teška utakmica u kojoj svi moramo dati svoj maksimum kako bi došli do pobjede", kaže Smajlović.

"Situacija u ekipi je zaista sjajna. Nemamo problema s povredama igrača, svi smo zdravi i spremni i jedva čekamo da počne utakmica", rekao je Damir Smajlović za SportSport.ba.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.